Quan és el millor moment per realitzar una sessió newborn?

Bebe sessions-newborn

L’arribada d’un nou membre a la família és un moment molt especial, però sabem que alhora, aquesta arribada capgira el vostre món i pot costar organitzar-se o tenir en compte alguns detalls que segur que en un altre moment de les vostres vides no s’escaparien.

Ens encanten aquest tipus de sessions perquè sabem el valor sentimental que poden tenir unes imatges d’aquella personeta tan especial, que a més en pocs dies haurà canviat i val la pena conservar el record dels seus primers dies de vida.

Per això, amb aquest post volem resoldre tots els dubtes que et puguin sorgir, i sobretot donar-te la informació perquè puguis reservar la teva sessió amb suficient temps i no et quedis sense plaça.

Quan he de contactar amb vosaltres?

Les sessions de nounat es realitzen durant els primers 15 dies de vida del nadó. L’ideal és que ens contactis a l’inici del 3r trimestre de l’embaràs, i un cop estigui formalitzada la reserva, et donarem una data aproximada per realitzar la sessió (entre setmana, sempre al matí).

Sabem que és impossible tenir una data exacta, però ens basarem en la teva data prevista de part. Així, més o menys podrem tenir una previsió de nadons a la nostra agenda.

Un cop neixi, és molt important que ens avisis durant les primeres 24h de vida del nadó, per saber si la data ha encaixat i podem mantenir la sessió en el mateix dia programat, o si pel contrari hem de canviar-la. Si no ens avises durant aquestes primeres 24h de vida, existeix el risc de que tinguem l’agenda completa durant els pròxims dies i no puguem fer la sessió.

Per què només es realitzen durant els primers 15 dies de vida?

En els primers 15 dies de vida el nadó encara conserva la posició fetal i podem adaptar aquestes postures a les nostres fotos. També és quan dormen amb profunditat, i encara no els han sortit els típics granets de la lactancia.

Un cop passats aquests 15 dies no podrem fer la sessió, ja que estaran més hores desperts, tindran més força en les extremitats que ens impediran treballar bé, i a més, solen aparèixer els còlics, els quals els faran estar més irritables.

Què passa si el meu bebè té més de 15 dies?

Si no has arribat a temps per fer una sessió newborn i no vols quedar-te sense unes fotos pel teu nadó, et recomanem que realitzis un seguiment als 4 i 8 mesos. El resultat és diferent al d’una sessió newborn, però podrem capturar la mirada curiosa del teu bebè, les seves primeres ganyotes i el seu adorable somriure. Cada etapa del bebè és diferent, però no per això deixen de ser boniques i especials.

Recorda que també pots consultar els packs i preus de les sessions newborn el web, i si tens dubtes trobaràs moltes respostes a la secció de preguntes freqüents. Si necessites fer algun altre tipus de consulta o vols reservar la teva sessió, pots posar-te en contacte amb nosaltres i acabarem de concretar tots els detalls.

  • Encara no ens segueixes per Instagram? Pots fer-ho clicant aquí per estar al dia de totes les nostres novetats!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres entrades del blog

Scroll to Top