Sobre mi

Qui està al darrere de la càmera?

“Vull explicar la teva història de la millor manera que sé
i treure’t un somriure per tota la vida”

Marta reche fotografa infantil

Hola! Sóc la Marta, la persona que està darrere de Respira Fotografia, a Olesa de Montserrat.

Em vaig sentir atreta per la fotografia a l’adolescència i des de llavors m’encanta guardar els meus records sobre paper. Crec que és molt important immortalitzar les etapes de la vida, i és per això que vull compartir-ho amb tu i ajudar-te a recordar per sempre els moments importants de la teva vida de la manera més bonica.

Vaig estudiar la carrera de disseny gràfic i més tard em vaig especialitzar en fotografia. Sempre he viscut envoltada de disciplines artístiques: la dansa, la música, el dibuix i per descomptat la fotografia han format part del meu dia a dia des de petita. M’encanta aprendre coses noves i em formo constantment en tot el que m’interessa. Aquests últims anys m’he especialitzat en la fotografia de nounats i infantil.

M’agrada gaudir dels bons moments i m’encantaria que quan vinguis al meu estudi no només t’emportis un preciós record de tu i la teva família, el meu objectiu és que passem una bona estona junts i que gaudiu d’aquesta experiència que prepararé exclusivament per vosaltres. Delicadesa, professionalitat i amor és el que significa per mi Respira Fotografia, i alhora el que vull transmetre a cada foto. Vull explicar la teva història de la millor manera que sé i treure’t un somriure per tota la vida.

Sempre vaig imaginar poder dedicar la meva vida al que més m’agrada, i ara que ho estic fent, no puc estar més agraïda. Com va dir un savi: “Escull una feina que t’agradi i no hauràs de treballar ni un sol dia de la teva vida”.

Scroll to Top