Sobre mi

Qui està al darrere de la càmera?

Marta reche respira fotografia desktop
Marta reche respira fotografia tablet
Marta reche respira fotografia movil

“Vull explicar la teva història de la millor manera que sé
i treure’t un somriure per tota la vida”

Marta reche fotografa infantil

Hola! Sóc la Marta, la persona que està darrere de Respira Fotografia, a Olesa de Montserrat.

Em vaig sentir atreta per la fotografia a l’adolescència i des de llavors m’encanta guardar els meus records sobre paper. Crec que és molt important immortalitzar les etapes de la vida, i és per això que vull compartir-ho amb tu i ajudar-te a recordar per sempre els moments importants de la teva vida de la manera més bonica.

Vaig estudiar la carrera de disseny gràfic i més tard em vaig especialitzar en fotografia. Sempre he viscut envoltada de disciplines artístiques: la dansa, la música, el dibuix i per descomptat la fotografia han format part del meu dia a dia des de petita. M’encanta aprendre coses noves i em formo constantment en tot el que m’interessa. Aquests últims anys m’he especialitzat en la fotografia de nounats i infantil.

M’agrada gaudir dels bons moments i m’encantaria que quan vinguis al meu estudi no només t’emportis un preciós record de tu i la teva família, el meu objectiu és que passem una bona estona junts i que gaudiu d’aquesta experiència que prepararé exclusivament per vosaltres. Delicadesa, professionalitat i amor és el que significa per mi Respira Fotografia, i alhora el que vull transmetre a cada foto. Vull explicar la teva història de la millor manera que sé i treure’t un somriure per tota la vida.

Sempre vaig imaginar poder dedicar la meva vida al que més m’agrada, i ara que ho estic fent, no puc estar més agraïda. Com va dir un savi: “Escull una feina que t’agradi i no hauràs de treballar ni un sol dia de la teva vida”.

Scroll to Top