Quina emoció! Estem molt il·lusionats perquè per fi surt a la llum un projecte amb el que portem molt de temps treballant-hi de valent, i de la mà de Gustavo Gonzalez (GonMedia). Sí, estem parlant del nou web de Respira Fotografia! No podriem estar més contents amb el resultat!

Hem renovat els continguts i el disseny, hem optat per una estètica molt neta i molt personal, que segueix la nostra línia de treball, pero alhora, la nostra intenció és que tinguis una bona experiència navegant a la nostra pàgina web, que sigui fàcil, intuïtiva, i que tinguis a mà tota la informació que necessites saber per contractar una sessió fotogràfica al nostre estudi.

No ens guardem res per nosaltres. T’ho expliquem tot. I amb totes les imatges que t’ensenyem, podràs veure d’a prop l’estil de feina que realitzem, així co veure els diferents tipus de sessions, els packs i els seus preus, passant per una selecció dels nostres productes addicionals entre altres moltes coses més. I si et queden dubtes per resoldre, sempre podràs consultar-les en l’apartat de preguntes freqüents, o contactar directament amb nosaltres.

A més, hem adaptat aquesta pàgina web als dispositius mòbils perquè puguis accedir a ella des de qualsevol dispositiu, i com a novetat, avançar-te que en un futur pròxim disposarem d’aquesta mateixa pàgina web en altres idiomes.

No t’oblidis d’anar visitant el nostre blog, on publicarem entrades periòdicament perquè estiguis informat de totes les nostres novetats i també d’altres temes que segur que seran del teu interès.

Esperem que la nostra feina, esforç i il·lusió es vegin reflectits en el nou web de Respira Fotografia. Explica’ns, t’agrada el resultat tant com a nosaltres?

Nova pàgina web Respira Fotografia

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres entrades del blog

Scroll to Top