Targeta Regal

Regala records únics per a tota la vida

Una sessió de foto és única i especial, i és una manera molt bonica de poder guardar records de qualitat que en futur tindran un valor incalculable. És per això que hem preparat unes targetes regal amb molta cura perquè pugueu sorprendre els qui més estimeu i regalar-los un trosset de felicitat en forma de bonics records.
Fem targetes per les sessions d’Embaràs, Nounat, Bebè, Smash the Cake, i Nens & Família. Clica a sobre del nom de cada sessió que t’interessi per saber quin és el millor moment per cada targeta regal i també per veure els diferents packs a escollir.

Com puc obtenir-ne una?

Per adquirir una targeta regal hauràs de posar-te en contacte amb nosaltres amb cert marge d’antelació, tenint en compte que per venir a l’estudi a recollir-la has de demanar-nos cita prèvia perquè puguem atendre’t. Si vens a l’estudi sense avisar-nos, és molt probable que estiguem ocupats fent una sessió, o fins i tot pot ser que no ens trobis.

A tenir en compte abans d’adquirir una targeta regal

Fer-se un reportatge fotogràfic és estar disposat a entregar-se davant d’una càmera, i és per aquest motiu que us volem demanar que abans de regalar una sessió de fotos, estigueu segur que la persona que ho rebrà se sentirà a gust. No és que ens vulguem tirar pedres a la teulada, però hi ha persones que no estan disposades o no se senten
a gust davant d’una càmera, i el que no volem és que se sentin incòmodes, ni tampoc nosaltres de veure aquesta persona així.

Això pot passar amb qualsevol mena de sessió, però volem remarcar-ho sobretot per les sessions de Nounat, ja que pot haver-hi pares que no se sentin preparats per sortir de casa tan aviat (abans dels 15 dies de vida del bebè) i passar tot el matí a l’estudi, o simplement no vulguin deixar al seu bebè en mans d’una altra persona, encara que sàpiguen que el tractarem amb tota la cura i professionalitat del món.

És per això que us demanem que si us plau, ho comenteu amb ells abans de fer un regal tan personal i delicat per no posar-los en un compromís, a ells ni a nosaltres. Però si pel contrari ja ho heu parlat amb ells i sabeu que és un regal que els fa il·lusió, endavant! L’experiència serà preciosa i estarem encantats de rebre’ls al nostre estudi.

Condicions

  • L’import complet de la sessió es pagarà per avançat en el moment d’adquirir la targeta regal.
  • La targeta regal té una validesa de 6 mesos des del moment de la seva compra i el destinatari ha de contactar-nos de seguida que la rebi per concretar una data per la sessió. Passat aquest temps la targeta regal haurà caducat i no realitzarem la sessió.
  • Si la persona que ha rebut el regal desitja realitzar un canvi de pack, podrà adquirir-ne un superior abonant la diferència. Si desitja canviar-lo per un pack de valor inferior, es realitzarà el canvi sense cap compensació econòmica ni de cap altre tipus.
  • Respecte a les sessions de Nounat, la persona que ha rebut el regal d’una sessió d’aquest tipus ha de saber que aquestes fotografies es realitzen quan el bebè té menys de 15 dies i per tant ha de posar-se en contacte amb nosaltres abans que el bebè neixi. Si ens avisa quan el bebè ja ha nascut i no tenim forat a l’agenda, o si té més de 15 dies, la sessió passarà a ser una sessió de Bebè 7-10 mesos (el pack de valor més baix).
  • De la mateixa manera, adaptarem totes aquelles sessions que no encaixin amb l’edat del bebè que es contracta inicialment (només quan estiguin dins dels 6 mesos de validesa de la compra de la targeta). Exemple: Has regalat una sessió de Bebè 7-10 mesos. En el moment de regalar-la el bebè tenia 9 mesos, però la mare ens avisa per reservar quan el bebè ja té 14 mesos. Tot i estar dins dels 6 mesos de validesa de compra de la targeta, però passant-se de l’edat del bebè respecte a la sessió contractada, l’adaptarem a un altre tipus de sessió, en aquest cas una de Nens & Família (el pack de valor més baix) i s’haurà d’abonar la diferència de preu.
  • No s’accepten canvis ni devolucions.
  • Amb la compra d’una targeta regal, s’accepten totes les nostres condicions.
Scroll to Top