Preguntes freqüents

Tens dubtes?

Fes clic a cada pregunta que t’interessi per saber-ne la resposta.

General

Nosaltres no seguim l’horari comercial tradicional, treballem únicament sota cita prèvia. És per aquest motiu que has de contactar amb nosaltres abans omplint el formulari de contacte del web.

Sí que és possible, tot i que nosaltres et deixem absolutament tota la informació sobre les nostres sessions en aquest web, de manera que no serà necessari que et desplacis a l’estudi fins al dia de la sessió.

Perquè la llum de la tarda és la més afavoridora per les fotografies i alhora la que ens permet captar una atmosfera màgica. Tot i que puntualment hem realitzat alguna de matí, només quan el client no ha tingut més disponibilitat, en aquest cas les fem en una zona molt concreta on sabem que disposarem d’ombra suficient per a la correcta realització de les fotografies. Però tot i això, amb l’objectiu d’obtenir resultats òptims sempre seran de tarda (entre setmana), excepte excepcions justificades.

Les sessions exteriors generalment les realitzem pels voltants de la localitat del nostre estudi a Olesa de Montserrat (a uns 5-10 minuts), i puntualment ens desplacem a uns 20km com a màxim a altres localitzacions.

Nosaltres tenim establertes unes localitzacions que concorden amb el nostre estil de fotografia i que sabem que compleixen les condicions òptimes de llum. Podem parlar-ho si et ve de gust anar a un altre lloc, tot i que ens arrisquem a què aquestes condicions no es compleixin i el resultat no sigui l’habitual de les nostres fotografies.

Els nostres packs estan plantejats per fer-los en estudi o en exterior (excepte campanyes específiques), tot i que si vols realitzar una sessió combinada, digues-ho i et donarem més detalls.

Volem que tinguis les millors fotos del món, és per aquest motiu que tots els arxius que t’entreguem estaran editats, i hauran passat per les nostres mans i els nostres controls de qualitat.

¡Por supuesto! Unos días después de la sesión, te mandaremos un enlace a una galería privada temporal, para que puedas elegir las que más fotos que más te gusten.

Després d’una setmana d’haver realitzat la sessió, rebràs un enllaç a una galeria privada temporal perquè realitzis la selecció de les imatges que vols. Un cop ens enviïs la teva selecció, t’avisarem en els següents 15 dies aproximadament
per venir a recollir les teves fotos. Aquest termini pot incrementar si coincideix amb festius o vacances, o si es contracta pack amb àlbum, ja que requereix més temps per maquetació i/o per gestions alienes a nosaltres des de laboratori i
transport. De totes maneres, si necessites alguna cosa abans de la data estimada, digues-ho amb temps i intentarem de buscar alguna solució sempre que ens sigui possible.

És clar! Si desitges adquirir més fotos de les que inclou el teu pack, podràs obtenir-les per 8 €/foto extra, i se t’entregarà en el mateix suport que les del pack que hagis contractat (arxiu digital + impresa, o bé arxiu digital + inclosa a l’àlbum). També
pots comprar la galeria completa per un preu tancat, i adquirir altres productes que podràs veure quan vinguis a l’estudi.

Les imatges que tindràs en el teu USB són .jpg de màxima qualitat, perquè puguis imprimir-les a la mida que vulguis i sempre que vulguis.

A part de les sessions que realitzem durant tot l’any (Embaràs, Nounat, Bebè, Smash the Cake, Nens & Família, Més Sessions) oferim reportatges de Precomunió i de Nadal quan és l’època. No realitzem casaments ni tampoc cobrim esdeveniments (com batejos, etc.). Tampoc tenim serveis d’aficionat (revelat, còpies…), ens dediquem exclusivament a les sessions fotogràfiques.

Embaràs

Sí. Quan ens expliquis com vols enfocar la teva sessió (consulta les sessions d’Embaràs), t’assessorarem sobre quina és la millor opció de vestuari per tu i per la teva família, i si et ve de gust, podrem deixar-te algun vestit i/o corones de flors que tenim a l’estudi.

És clar! L’embaràs és un moment molt especial per tota la família i volem que aquesta felicitat compartida quedi reflectida a les vostres fotos.

No podem dir-te el preu exacte perquè depèn dels packs que escullis. El descompte (d’un 10%) s’aplica en la sessió de Nounat. Si ens dius quin pack d’Embaràs i quin pack de Nounat t’interessa, podem calcular-ho per tu. Podràs veure els d’Embaràs aquí, i els de Nounat aquí.

Nounat

Sabem que és impossible tenir una data exacta, però ens apuntarem a l’agenda un dia provisional per la sessió, basant-nos en la teva data prevista de part. D’aquesta manera podem tenir més o menys una previsió de bebès a la nostra agenda. Un cop neixi, és molt important que ens avisis durant les primeres 24h de vida del bebè, per saber si la data ha encaixat i podem mantenir la sessió el mateix dia programat, o pel contrari hem de canviar-la. Si no ens avises durant aquestes primeres 24h corres el risc que tinguem l’agenda completa durant els següents dies i no puguem fer la sessió.

No estem totes les hores de la sessió realitzant fotos. La majoria de temps l’invertim en que el nadó s’alimenti bé i en adormir-lo.

Perquè és quan els bebès solen estar més tranquils i quan dormen amb més profunditat.

Necessitem que el teu bebè estigui adormit per poder realitzar les postures tan boniques que veus a les nostres fotografies (excepte el Pack Exprés, en el qual no es realitza posicionament). Tot i que pot passar que de vegades el
bebè no vulgui perdre’s ni un minut de la sessió i estigui totalment despert. Si veiem que el teu bebè es resisteix, l’embolicarem com un farcellet perquè estigui ben calent i còmode, i aprofitarem per fer-li algunes fotos així. Si segueix sense adormir-se, optarem per un tipus de fotos més naturals encara que estigui despert, i a més li farem unes boniques fotografies amb vosaltres.

Quan contracteu la sessió us donarem una guia amb tot el que s’ha de fer perquè la sessió surti perfecta. A part de les cosetes bàsiques del bebè (bolquers, manta, etc.) no us haureu de preocupar de dur res per les fotos, nosaltres tenim tot el que és necessari. A més, preferim que no porteu res d’attrezzo pel vostre compte i que utilitzem exclusivament el nostre, ja que a part d’estar curosament buscat en llocs especialitzats per aquest tipus de sessions, ens agrada conservar el nostre estil de treball.

I tant! L’arribada d’un nou membre a la família és un moment molt especial per tots i volem que aquesta felicitat compartida es reflecteixi a les vostres fotos. Tot i que el protagonista de la sessió és el bebè, us podrem fer alguna foto junts (excepte en el Pack Exprés, que està pensat per aquells pares que volen un petit record del seu bebè).

No podem dir-te el preu exacte perquè depèn dels packs que escullis. El descompte (d’un 10%) s’aplica en la sessió de Nounat. Si ens dius quin pack d’Embaràs i quin pack de Nounat t’interessa, podem calcular-ho per tu. Podràs veure els d’Embaràs aquí, i els de Nounat aquí.

Quan un bebè té més de 15 dies, les sessions de Nounat no es poden fer perquè el bebè ja no conserva la posició fetal, no dorm amb profunditat, apareixen els còlics, amb els quals estan més irritables, i guanyen molta força a les extremitats, pel que no es deixen posicionar. Si el teu bebè té més de 15 dies i vols realitzar una sessió, et recomanem que consultis les nostres Sessions de Bebè per realitzar un reportatge de seguiment als 4 i 8 mesos. Per què no abans? Perquè quan tenen menys de 4 mesos el bebè només es manté estirat boca avall i no podem treure varietat de fotografies. Per això la nostra proposta de seguiment és ideal perquè puguis tenir un petit record del creixement del teu bebè.

Bebè

Un cop han passat els primers 15 dies de vida, en els quals es realitzen les sessions de nounat, passem a les sessions de Bebè 7-10 mesos. Als 7 mesos aproximadament és quan la majoria de bebès es mantenen asseguts i comencen a somriure més. A més, si encara no gategen, aquest serà el moment òptim per realitzar un reportatge.

Si el teu bebè és més petit i no vols esperar tant, pots realitzar un petit seguiment als 4 i 8 mesos d’edat.

Als 11 mesos, recomanem realitzar la sessió Smash the Cake perquè el teu bebè pugui tenir un bonic record del seu primer aniversari.
A partir d’un any, recomanem realitzar sessions familiars o sessions infantils en estudi, o preferiblement en exterior, perquè el bebè pugui córrer i jugar a l’aire lliure.

Les sessions de Bebè estan pensades per ell solet, sent l’únic protagonista. Si vols fer un reportatge del teu fill, de la tipologia de Bebè 7-10 mesos, i a més voleu participar en algunes fotografies, hauràs de contractar una sessió de Nens & Família.

Farem principalment fotos del bebè despulladet amb alguns elements d’attrezzo, tipus barrets, diademes, i dins de bols.
Tot això ho tenim a l’estudi així que no t’hauràs de preocupar de res. Només si vols portar alguna muda que t’interessi que surti a les fotos per algun motiu en especial, però generalment no hauràs de dur res. És important que escullis una hora adient per fer la sessió, que sàpigues que el bebè estarà ben despert i que no tindrà son mentre fem les fotos.

Smash the Cake

Sí, tot això ho preparem nosaltres així que no t’hauràs de preocupar per res.

Podràs escollir el model del pastís i els colors de la decoració basant-te en les mostres de la nostra feina. Tot i això, ens encanta quan confieu en nosaltres i ens deixeu crear lliurement!

Tots els pastissos estan fets de pa de pessic i amb menys quantitat de sucre de l’habitual. A més, podem fer el pastís sense mantega ni llet de vaca i substituir-lo per llet de soja i nata vegetal. El número està fet de fondant i en alguns casos molt concrets el pastís porta una mica de crema de xocolata (tot i que no és l’habitual). Si el teu bebè no pot prendre algun d’aquests ingredients o té qualsevol intolerància o al·lèrgia, si us plau, fes-nos-ho saber amb antelació.

És important que escullis una hora adient per fer la sessió, que sàpigues que el bebè estarà ben despert i que no tindrà son mentre fem les fotos. Un cop concretem els detalls, t’enviarem una guia amb tot el que s’ha de fer perquè la sessió surti perfecta.

Clar que sí! Tot i que el protagonista de la sessió és el bebè, us podrem fer alguna foto junts (excepte en el Pack Exprés, que està pensat per aquells pares que volen un petit record del seu bebè).

Scroll to Top