nadal - navidad - 2022
Acabem de donar la benvinguda al mes de setembre, i amb ell, comencem a posar la mirada cap als pròxims mesos i cap al Nadal.
Vull explicar-vos la meva situació personal, que aquest any és molt especial, i ha fet que tot el meu calendari es modifiqui: Ara, a primers de setembre, seré mare, i això vol dir que estaré un temps sense poder fer sessions.

Hi haurà sessions de Nadal?

Sí, tot i que les places ja estan totes cobertes per clients habituals de l’any passat. Donada la situació, no he pogut oferir la mateixa quantitat de places que la resta d’anys, i m’he vist obligada a reduïr-les a menys de la meitat. Per això, no ha estat possible obrir-ho a la resta de públic.
nadal - navidad - 2022

I altres tipus de sessions?

La quantitat de sessions, en general, que faré durant el que queda de 2022 és més reduïda, i l’agenda fins a finals d’any, ja està completa. Les pròximes dates disponibles són a partir de gener 2023.

Puc reservar una sessió pel gener?

Actualment estic de baixa, i respondré tots els missatges a partir de novembre. Si tens clar que vols fer una sessió a partir de gener 2023, pots fer la teva pre-reserva al més aviat possible, ja que, quan em reincorpori al novembre, començaré a contestar i a assignar dates per ordre de sol·licitud. Per tant, quan abans em deixis el teu missatge, més possibilitat tindràs d’aconseguir la teva plaça.

Com faig la meva pre-reserva?

Primer de tot, consulta el tipus de sessió que t’interessa i el pack que vols fer. T’ho he posat molt fàcil, i t’he deixat tota la informació necessària aquí.
Després, omple el formulari de contacte del web clicant aquí, explica’m el tipus de sessió i pack que vols fer, i qui vindrà a fer-se les fotos amb tu. Si estàs embarassada o tens un nadó, també serà molt útil que em diguis de les setmanes que estàs, o dels mesos que té el teu petit (o de la data prevista de part).
Jo m’encarregaré de posar-me en contacte amb tu (al novembre) amb les dates disponibles a partir de gener 2023, i tota la resta de passos a seguir. Recorda que la pre-reserva no és garantia de plaça assegurada.
 
Et deixo un petit resum perquè sàpigues si serà el moment idoni per fer la teva sessió:
 
  • Embaràs: Si al gener estaràs de 28-34 setmanes
  • Newborn: Si ha de néixer a partir de finals de desembre
  • Seguiment bebè: Si al gener tindrà 4 mesos
  • Bebè: Si al gener tindrà entre 7-10 mesos
  • Smash the Cake: Si al gener tindrà 11 mesos
 
Ja per acabar, veuràs que en aquest post, t’he deixat algunes imatges de mostra del que seran les sessions de Nadal 2022. Sense cap afany de fer-te dentetes, sinó al contrari. Vull mostrar-te la meva feina, que faig sempre amb molt d’esforç i il·lusió. Espero que el resultat t’agradi tant com a mi, i que puguem veure’ns l’any següent, amb un altre decorat fet amb la mateixa il·lusió o més encara, i passar una bona estona juntes, creant records pels més petits de casa vostra.
 
Una abraçada!
nadal - navidad - 2022

Segueix-me a Instagram si no et vols perdre res de la meva feina més recent!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres entrades del blog

Scroll to Top