Ja tenim la nova targeta regal digital!

Una sessió de fotos és una manera molt bonica de poder guardar els nostres records per sempre i és el regal perfecte per sorprendre a les persones que estimem. Fins ara podíeu adquirir la nostra targeta regal impresa venint a buscar-la a l’estudi, però ara també podreu adquirir la nova versió de la targeta regal en digital.

Què és la targeta regal digital?

La targeta regal digital és una versió del conegut val regal però en format virtual. D’aquesta manera podreu enviar gairebé instantàniament el vostre regal al destinatari a través de Whatsapp, email, o des del mitjà online que preferiu, sense necessitat d’imprimir-la ni de ser-hi presencialment.

La targeta regal digital és personalitzadaintransferible i inclou el nom de la persona (o persones) a qui va dirigida. També inclou un codi d’identificació que ens permetrà saber a qui correspon cada targeta i quin tipus de sessió se li ha regalat.

Quin tipus de sessió puc regalar?

Pots regalar qualsevol dels nostres tipus de sessió. Les més habituals són les d’Embaràs, Nounat, Bebè, Smash the Cake, i Nens & Família. Clica a sobre del tipus de sessió que t’interessi per saber quin és el millor moment per realitzar cada una i també per veure els diferents packs a escollir i els preus.

Què puc fer per obtenir-ne una?

Molt fàcil! Un cop hagis escollit la sessió que vols regalar, escriu-nos un email omplint el formulari de contacte. Hauràs d’omplir tots els camps amb les teves dades i afegir la següent informació en l’apartat “missatge”:

 • Pack escollit
 • Nom destinatari/s (tal com vols que surti a la targeta)
 • Nom remitent/s (tal com vols que surti a la targeta)

Depenent del tipus de sessió que regalis, és possible que necessitem més dades, com per exemple l’edat dels nens. En el cas que necessitem informació addicional, t’ho farem saber.

Un cop rebem el teu email, et respondrem amb tota la informació necessària per realitzar el pagament de la sessió, i un cop finalitzat el procés, et farem arribar la teva targeta regal digital.

Aquesta targeta inclourà el nom o noms que ens hagis indicat, i també una data de caducitat (6 mesos des de la compra). No especificarà el tipus de sessió ni el pack perquè no és necessari, ja que nosaltres tindrem associada tota la informació a través del codi de referència situat a la part inferior de la targeta.

Quan la regalis, és molt important que el destinatari es posi en contacte amb nosaltres tan aviat com sigui possible. A la targeta trobarà les nostres dades per fer-ho, i en aquell moment ens encarregarem d’explicar-li què inclou la seva sessió, pactarem una data per fer-la, resoldrem possibles dubtes i concretarem tota la resta de detalls.

Targeta regal digital respirafotografia

A tenir en compte abans d'adquirir una targeta regal digital

Fer-se un reportatge fotogràfic és estar disposat a entregar-se davant d’una càmera, i és per aquest motiu que et volem demanar que abans de regalar una sessió de fotos, estiguis segur que la persona que ho rebrà se sentirà a gust. No és que ens vulguem tirar pedres a la teulada, però hi ha persones que no estan disposades o no se senten a gust davant d’una càmera, i el que no volem és que se sentin incòmodes, ni tampoc nosaltres de veure aquesta persona així.

Això pot passar amb qualsevol mena de sessió, però volem remarcar-ho sobretot per les sessions de Nounat, ja que pot haver-hi pares que no se sentin preparats per sortir de casa tan aviat (abans dels 15 dies de vida del bebè) i passar tot el matí a l’estudi, o simplement no vulguin deixar al seu bebè en mans d’una altra persona, encara que sàpiguen que el tractarem amb tota la cura i professionalitat del món.

És per això que et demanem que si us plau, que ho comentis amb ells abans de fer un regal tan personal i delicat per no posar-los en un compromís, a ells ni a nosaltres. Però si pel contrari ja ho has parlat amb ells i/o saps que és un regal que els fa il·lusió, endavant! L’experiència serà preciosa i estarem encantats de rebre’ls al nostre estudi.

Condicions

 • L’import complet de la sessió es pagarà per avançat.
 • El disseny general de les targetes regal és predeterminat i no es podran sol·licitar canvis personalitzats de disseny (tipografia, colors…).
 • El comprador de la targeta es compromet a llegir tota la informació sobre les sessions (incloses les preguntes freqüents) on s’especifiquen condicions segons cada tipus de sessió (per exemple, les sessions que es sol·liciten en cap de setmana només es realitzen els dissabtes al matí) i Respira Fotografia no es fa responsable si el destinatari no té la mateixa disponibilitat.
 • Si el destinatari de la targeta regal digital ens contacta passat el termini indicat a la seva targeta, aquesta haurà caducat i no realitzarem la sessió.
 • Si la persona que ha rebut el regal desitja realitzar un canvi de pack, podrà adquirir-ne un superior abonant la diferència. Si desitja canviar-lo per un pack de valor inferior, es realitzarà el canvi sense cap compensació econòmica ni de cap altre tipus.
 • Respira Fotografia es compromet a adaptar-se al client tant com pugui a l’hora de pactar una data per la sessió, però es reserva el dret a postposar-la per quan consideri si coincideix en època d’alta demanda com per exemple la campanya de Nadal.
 • Respecte a les sessions de Nounat, la persona que ha rebut el regal d’una sessió d’aquest tipus ha de saber que aquestes fotografies es realitzen quan el bebè té menys de 15 dies i per tant ha de posar-se en contacte amb nosaltres abans que el bebè neixi. Si ens avisa quan el bebè ja ha nascut i no tenim forat a l’agenda, o si té més de 15 dies, la sessió passarà a ser una sessió de Bebè 7-10 mesos (el pack de valor més baix).
 • De la mateixa manera, adaptarem totes aquelles sessions que no encaixin amb l’edat del bebè que es contracta inicialment (només quan estiguin dins dels 6 mesos de validesa de la compra de la targeta). Exemple: Has regalat una sessió de Bebè 7-10 mesos. En el moment de regalar-la el bebè tenia 9 mesos, però la mare ens avisa per reservar quan el bebè ja té 14 mesos. Tot i estar dins dels 6 mesos de validesa de compra de la targeta, però passant-se de l’edat del bebè respecte a la sessió contractada, l’adaptarem a un altre tipus de sessió, en aquest cas una de Nens & Família (el pack de valor més baix) i s’haurà d’abonar la diferència de preu si correspon.
 • No s’accepten canvis ni devolucions.
 • Amb la compra d’una targeta regal digital, s’accepten totes les nostres condicions.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres entrades del blog

Scroll to Top