Nadal 2022

Nadal-2022

Reserva

Amb motiu de la meva maternitat a principis de setembre, les sessions de Nadal d’enguany es reparteixen entre juliol (nens majors de 3 anys) i novembre. Les fotografies són d’estudi i en aquest únic decorat que us mostro en les imatges.

Us ofereixo un calendari online perquè pugueu reservar dia i hora. La disponibilitat de places és limitada, i un cop s’exhaureixin, no se’n podran oferir més. A més, aquest any, l’oferta de places és la meitat de l’habitual, i això vol dir que el risc de quedar-se sense plaça és molt més alt que altres anys.

Després d’escollir la data i l’hora, per confirmar la reserva haureu de fer una paga i senyal de 30 € (amb targeta) des de l’aplicació del calendari. L’import restant l’haureu d’abonar a l’estudi el mateix dia de la sessió (efectiu o targeta).

Selecció de fotos

Uns 10 dies després de la vostra sessió, us enviaré per email l’accés a una galeria privada temporal, on podreu veure les fotos del reportatge. En aquest moment haureu de seleccionar les imatges que més us agradin, i amb la vostra preferida farem les postals i el producte addicional que va inclòs en el pack.

Entrega

Totes les entregues de productes físics (postals, USB, altres extres) tant de les sessions de juliol com les de novembre, es faran al novembre i desembre.

PACK ÚNIC

 • 6 fotos en USB (màxima qualitat, sense marques d’aigua)
 • 6 postals 10×20 cm (sobres inclosos)
 • 1 tac de fusta amb foto 7,5 x 7,5 cm
 • 20 min. de sessió
 • 1 decorat 1 vestuari (davantal opcional inclòs)
 • Edat recomanada: A partir de 3 anys (juliol) / A partir de 6 mesos (novembre)

Preu d’1 a 3 nens/es (+ pares opcional, sense cost extra): 99 €

1 nen/a addicional: + 10 €
2 nens/es addicionals: + 20 €
Límit màxim: 5 persones

Extres que podeu afegir al vostre pack

 • ARXIUS DIGITALS: 7 € / foto addicional (a l’USB).
 • TOTS ELS ARXIUS DIGITALS: Preu tancat amb descompte.
 • POSTALS EXTRA: 3 € / postal impresa.

ALTRES PRODUCTES EXTRA
Al novembre
, us mostraré un ampli catàleg amb productes que podreu afegir al vostre pack, per felicitar les festes d’una manera súper bonica i original.

Informació important

Per evitar possibles ensurts d’intoleràncies i/o al·lèrgies, els aliments que es manipularan són sense gluten
Havent donat aquesta informació prèvia, Respira Fotografia no es fa responsable de qualsevol imprevist que hi estigui relacionat.
De totes maneres, caldrà que informeu prèviament sobre qualsevol problema que pugui afectar el vostre fill o filla.

Vestuari

Aquest any, els nens i nenes es convertiran en rebosters. A l’estudi tinc davantals de diversos colors, estampats i talles (a partir de 2 anys). Qui vulgui, en podrà fer servir (no és obligatori).

Si el vostre fill/filla és menor de 2 anys, haureu d’encarregar-vos vosaltres de portar-li davantal, o si no, podrem fer-li sense (recordeu que és opcional). Un peto és una bona opció per portar-li.

Haureu de portar el vostre propi vestuari de casa. Per aquí us deixo les recomanacions més importants:

 • Tipus de roba: Texans, camises, samarretes, vestits, faldilles…
 • NO és recomanable: Peces amb logos, dibuixos, o textos. Tot i que si porten davantal, quedarà tapada la part frontal.
 • és recomanable: Peces llises (per combinar amb davantal estampat o llis) o peces amb estampats de quadres, topos o ratlles separades (per combinar amb davantal llis).
 • Possibles complements: Mitjons llargs, escalfadors, llaços, diademes…
 • Calçat: No n’utilitzarem, totes les fotos es faran descalç.
 • Colors recomanats:
Colors nadal

Models de davantals i talles

LLISOS

 • Beige: 4-6 anys (2 unitats)
 • Gris: 4-6 anys (2 unitats)
 • Gris: 7-9 anys (2 unitats)
ESTAMPATS
 
 • Quadres vermells: 2-3 anys (2 unitats)
 • Quadres vermells: A partir de 10 anys i adults (2 unitats)
 • Gris ratlles: A partir de 12 anys i adults (1 unitat)

Preguntes freqüents

Cliqueu sobre les preguntes que us interessin per veure les respostes.

Tan aviat com puguis. Les places són limitades, i aquest any encara més, ja que només oferiré la meitat respecte l’any passat. Un cop es completin, no podré oferir-ne més.

Heu de venir 5 minuts abans de l’hora que teniu reservada per poder començar puntuals. Si arribeu abans, és possible que no us pugui atendre, ja que estarem netejant i endreçant l’estudi de la sessió anterior. Si veniu més tard de la vostra hora, no podrem recuperar aquest temps, ja que després de la vostra sessió hi ha altres reserves i necessitem un temps determinat per netejar i deixar-ho llest pel pròxim client.

, en la mesura del possible, per tal d’optimitzar l’estona que teniu reservada per vosaltres.

Al final de la sessió, si m’ho demaneu, us puc fer una foto de família (pares i fills) sense cost addicional.

Les mínimes persones imprescindibles. Si no heu de fer-vos cap foto familiar (pares i fills) és recomanable que únicament vingui un sol adult amb els nens (el pare o la mare).

Per què els resultats siguin òptims, les sessions de Nadal estan enfocades per nens a partir de 6 mesos cap endavant, preferiblement quan es mantenen asseguts per si sols. Si encara no ho fan però tenen germans grans que els poden tenir en braços, podran participar a la sessió. Si tens un fill que encara no es manté assegut i tampoc té germans grans que el puguin mantenir en braços, aleshores el pare i la mare us haureu de fer totes les fotos de la sessió amb ell. Una altra opció és contractar un tipus de sessió que no forma part dels packs de Nadal. Consulta els packs de Nens & Família per escollir el que encaixa millor amb tu, tot i que et demano que llegeixis atentament les meves recomanacions.

Si encara tens dubtes, pot ser que es resolguin en la secció del web de Preguntes Freqüents.

Si de totes maneres t’han quedat dubtes per resoldre, posa’t en contacte amb mi a través del formulari de contacte (a baix de tot de la pàgina) i respondré les teves preguntes tan aviat com pugui.

Mesures d'higiene

 • La mascareta ja no és obligatòria en espais tancats. De totes maneres, a l’estudi seguim amb mesures d’higiene i disposareu de gel hidroalcohòlic a l’entrada.
 • Us proporcionarem protecció pel calçat, o bé us descalçareu. Les sabates no entraran en contacte amb el terra de l’estudi.
 • Si no heu de fer-vos cap foto familiar (pares i fills) és recomanable que únicament vingui un sol adult amb els nens (el pare o la mare). Si us plau, procureu venir les mínimes persones imprescindibles.

Condicions

 • L’import de la paga i senyal no és retornable en cap dels casos, exceptuant algun imprevist relacionat amb la COVID-19 i només en cas que la sessió no pugui posposar-se per indisponibilitat del client, de la fotògrafa o per força major. En ser així, es retornarà l’import de la reserva menys les despeses de gestió (1,50€).
 • Si la contractació del servei és amb una targeta regal, s’haurà d’abonar el 100% de l’import per avançat.
 • Si la sessió s’ha d’ajornar per motius d’indisponibilitat, amb previ avís de més de 24 h d’antelació, no es cobrarà cap cost addicional.
 • És molt important la puntualitat. En cas d’arribar tard, el temps serà restat del total del temps de la sessió. En cas necessari, Respira Fotografia es reserva el dret d’anul·lar la sessió i posposar la data.
 • El temps total assignat per cada cita és de 30 minuts i aquests corresponen a la rebuda del client, assessorament de vestuari si és necessari, el temps de la sessió, i finalment resolució de dubtes i últims detalls de l’entrega.
 • Un cop contractada la sessió, serà necessari omplir la fitxa de client i signar l’acord de serveis prestats, on s’especificaran, entre altres, els productes contractats i temes de protecció legal per ambdós costats.
 • Els preus inclouen l’IVA.
 • Contractant una de les nostres sessions s’accepten totes les condicions.

T'ha quedat algun dubte per resoldre? Escriu-me!

IMPORTANT: SEMPRE CONTESTO TOTS ELS EMAILS, I EL TEMPS DE RESPOSTA SOL SER EN UN TERMINI MÀXIM DE 2 DIES LABORABLES.

ESTARÉ DE BAIXA DES DEL 29 DE JULIOL FINS A FINALS D’OCTUBRE, ELS EMAILS QUE ENTRIN DURANT AQUESTES DATES SERAN CONTESTATS A LA MEVA REINCORPORACIÓ. 

SI LA TEVA ADREÇA ÉS HOTMAIL, YAHOO O OUTLOOK, REVISA LA SAFATA DE CORREU BROSSA / NO DESITJAT / SPAM, JA QUE ÉS POSSIBLE QUE LA MEVA RESPOSTA ESTIGUI ALLÀ I NO L’HAGIS VIST. GRÀCIES!

Scroll to Top