Aconsegueix regals amb la nova Targeta Client!

2021 ha arribat amb moltes novetats a l’estudi, i una d’elles és la nova Targeta Client, amb la que podràs gaudir de regals i sorpreses com agraïment per confiar en la meva feina.
Sou moltes les famílies que heu passat per l’estudi des que vaig iniciar aquesta aventura, i no hi ha res que em faci més feliç que veure créixer els vostres petits. Per mi és un gran privilegi, i no se m’acut millor manera d’agrair-vos-ho.

En què consisteix?

La Targeta Client és una targeta que conté 4 espais per omplir amb 4 segells. Cada segell s’aconsegueix fent una sessió fotogràfica amb mi.
Quan hagis fet 4 sessions i la targeta estigui completa, t’enduràs un regal que podràs escollir entre un llistat de productes que et proposaré (i que aniré variant amb el temps).

Com puc aconseguir-la?

Quan vinguis a l’estudi a fer el teu reportatge, te la donaré! Inclouré el teu nom, t’assignaré un número de client i l’ompliré amb el teu primer segell.
No t’oblidis de portar-la a cada sessió per aconseguir la resta de segells!

Condicions de la Targeta Client

  • Les sessions que es tindran en compte són les que es realitzin a partir de 2021.
  • No té data de caducitat. No passa res si fas les 4 sessions en un mateix any o trigues més temps a completar-la, el teu regal t’estarà esperant!
  • Si regales una sessió, la Targeta Client serà per la persona que ve a fer-se la sessió. Ja que li fas el regal… Que sigui amb tots els avantatges!
  • Si contractes un pack de seguiment de bebè (4 mesos + 8 mesos + Smash the Cake), obtindràs un total de 2 segells, i el seguiment d’embaràs comptarà com una única sessió (1 segell).
  • Només s’aplicaran segells per sessions realitzades. No s’assignaran amb la compra d’altres productes.
  • La Targeta Client és personal i intransferible.
 
Espero que t’hagi agradat aquesta novetat. Si vols estar al dia de la meva feina i veure tot el que passa a l’estudi, segueix-me a Instagram! Vols veure el meu estudi per dins? Clica aquí i fes un cop d’ull a les fotos. Ens veiem!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres entrades del blog

Scroll to Top