Opinions

Com ens valoren els nostres clients

Hem fet fotos d’exterior de l’embaràs i al seu estudi de nounat. Molt contents de com van anar les dues sessions i sobretot del seu resultat. Cal destacar la professionalitat, la paciència i la delicadesa amb els nadons durant la seva feina. Nosaltres repetirem!

– Marta Garrido

Encantadíssims amb la Marta i de com cuida de cada detall. Té una visió preciosa i crea escenaris meravellosos, captant tota la bellesa del moment. Totalment recomanable si el que vols és immortalitzar un instant màgic en el que fer etern el record de l’etapa de l’embaràs, el naixement d’un fill o filla o regalar-vos una sessió en família o de moment memorable. Gran professionalitat i tracte personal i proper. Ho posa tot molt fàcil i és un encant!

– Esther Reales

Nosaltres hem estat 3 vegades amb la Marta… i cada vegada ens agrada més… les nenes s’ho passen d’allò més bé i les fotos xulíssimes!!! Repetirem.

– Vanesa Leon Rel

Què dir de la Marta… Sap captar l’essència de les persones fent màgia amb la seva càmera. Estem molt contents de la seva feina. Gran professional amb molta delicadesa creant records únics. Nosaltres hem fet diversos reportatges com Nadal, smash cake, família, embaràs i newborn. I els que ens queden per fer…

– Montse Garcia Puig

Fantàstica feina. Dedicació al 100%. Ens ha encantat tot el reportatge i tingues clar que tornarem. Mil gràcies!

– Raquel Hernandez

Ho recomano! Molt contenta del meu reportatge! Gràcies Marta, unes fotos maquíssimes!

– Mireia Rodríguez Lopera

Scroll to Top