Nadal 2020

Pack Mini

 • 4 fotos en USB (arxius a màxima qualitat, sense marques d’aigua)
 • 4 postals 10×20 cm (sobres inclosos)
 • 20 min. de sessió
 • 1 decorat i 1 vestuari (roba no inclosa) 

– Edat: Més de 6 mesos
– Màxim 5 persones

Preu (1 a 3 nens/es): 79 €

1 nen/a addicional: + 10 €
2 nens/es addicionals: + 20 €

Pack Basic

 • 8 fotos en USB (arxius a màxima qualitat, sense marques d’aigua)
 • 8 postals 10×20 cm (sobres inclosos)
 • 1 marc de fusta 10×15 cm
 • 20 min. de sessió
 • 1 decorat i 1 vestuari (roba no inclosa) 

– Edat: Més de 6 mesos
– Màxim 5 persones

Preu (1 a 3 nens/es): 99 €

1 nen/a addicional: + 10 €
2 nens/es addicionals: + 20 €

Pack Premium

 • 10 fotos en USB (arxius a màxima qualitat, sense marques d’aigua)
 • 10 postals 10×20 cm (sobres inclosos)
 • 3 boles per l’arbre
 • 1 estrella de fusta 30×30 cm
 • 20 min. de sessió
 • 1 decorat i 1 vestuari (roba no inclosa) 

– Edat: Més de 6 mesos
– Màxim 5 persones

Preu (1 a 3 nens/es): 169 €

1 nen/a addicional: + 10 €
2 nens/es addicionals: + 20 €

La sessió

2020 està sent un any peculiar i per aquest motiu les sessions de Nadal començaran molt aviat. Es realitzaran únicament al setembre, octubre i novembre, durant uns dies concrets, i està calculat perquè pugueu tenir-ho tot llest abans de Nadal. Les fotografies es fan a l’estudi i seran en aquest únic decorat que us mostro en les imatges (teniu una galeria amb diverses imatges a baix de tot de la pàgina).

La reserva

Us ofereixo un calendari online perquè pugueu reservar còmodament el dia i l’hora que us convingui entre les dates que us proposo.

L’oferta de dates és limitada i s’anirà ampliant gradualment, això significa que de moment només es poden reservar les places pel setembre. El dia 1 d’octubre estarà disponible el calendari d’octubre, i l’1 de novembre es podran reservar les sessions per novembre.

Els que tingueu fills menors de 2 anys, us recomano que espereu a reservar per les places de novembre, ja que si feu la sessió molt abans, es notarà massa el canvi físic del nen fins que sigui Nadal i entregueu les postals.

Un cop escollida la data i el pack, per confirmar la reserva haureu de fer una paga i senyal de 30 € (amb targeta) des de l’aplicació del calendari. L’import restant l’haureu d’abonar a l’estudi el mateix dia de la sessió (preferiblement amb targeta).

La selecció de fotos

En el termini aproximat de 10 dies després d’haver realitzat la vostra sessió, us enviaré per email un enllaç per accedir a una galeria privada temporal, on podreu visualitzar les fotos del reportatge. Utilitzem una plataforma de selecció d’imatges molt completa, fàcil i intuïtiva.

En aquest moment haureu de seleccionar les imatges que més us agradin. De totes les que seleccioneu, haureu d’escollir la vostra preferida per fer la postal i els productes addicionals en el cas d’alguns packs.

Si us agraden més fotos de les que inclou el vostre pack, podreu escollir-ne tantes com vulgueu per 7 €/foto per obtenir l’arxiu digital a l’USB, i a més, us oferiré un preu tancat amb descompte si us quedeu la galeria completa.

Voleu més postals impreses de les que inclou el vostre pack? Podreu demanar-ne tantes com vulgueu per 3 €/ postal.

A més, un cop estigui feta la vostra sessió, us enviaré per email un catàleg amb altres productes que podreu afegir al vostre pack, per felicitar les festes d’una manera súper bonica i original.

Entrega

L’entrega de les postals i la resta de productes es realitza en dates puntuals que ja us concretaré més endavant, tot i que lògicament es farà uns dies abans de Nadal perquè pugueu regalar les vostres postals a temps.

Vestuari

Haureu de portar el vostre propi vestuari de casa. Normalment us ofereixo alguns complements, però aquest any no us podré deixar res. De totes maneres, us ajudaré una mica perquè no us atabaleu amb l’elecció del vestuari i us deixo per aquí una paleta de colors amb exemples de diferents tons que podeu combinar, i que faran que quedi tot perfecte amb el decorat.

Les peces de roba poden ser de qualsevol mena: pantalons texans, camises, samarretes, jerseis, vestits, faldilles o petos, fins i tot podeu complementar-lo amb mitjons llargs, escalfadors, o el que se us acudeixi. Ja veieu que podeu adaptar perfectament l’estil que encaixi millor amb els vostres peques.

És preferible que les peces de roba que escolliu no continguin logos grans, dibuixos, o textos. L’opció més encertada són les peces llises, o bé amb estampats de quadres, topos o ratlles separades. Si porten roba en què destaca un dibuix o un text, gran part de l’atenció se centrarà allà i el que volem és que el centre d’atenció siguin les carones dels vostres nens.

No utilitzarem calçat, de manera que totes les fotos es faran descalç.

Protocol COVID-19

A Respira Fotografia se segueix un protocol de prevenció per la COVID-19 i els clients hauran de seguir-lo en tot moment. Si us plau, llegiu-lo en el següent post clicant aquí per saber com haureu d’actuar el dia de la vostra sessió i compartiu la informació amb la resta d’assistents.

En l’enllaç que us he proporcionat llegireu totes les instruccions i el protocol a seguir. De totes maneres voldria fer incís en un dels temes que es tracten al post, i és que si no heu de fer-vos cap foto familiar (pares i fills) és recomanable que únicament vingui un sol adult amb els nens (el pare o la mare). Si us plau, actuem amb sentit comú i intenteu venir les mínimes persones imprescindibles.

Condicions

 • L’import de la paga i senyal no es retornarà en cap dels casos.
 • Si la contractació del servei és amb una targeta regal, s’haurà d’abonar el 100% de l’import per avançat.
 • Si la sessió s’ha d’ajornar per motius d’indisponibilitat, amb previ avís de més de 24h d’antelació, no es cobrarà cap cost addicional.
 • És molt important la puntualitat. En cas d’arribar tard, el temps serà restat del total del temps de la sessió. En cas necessari, Respira Fotografia es reserva el dret d’anul·lar la sessió i posposar la data.
 • El temps total assignat per cada cita és de 30 minuts i aquests corresponen a la rebuda del client, assessorament de vestuari si és necessari, el temps de la sessió, i finalment resolució de dubtes i últims detalls de l’entrega.
 • Un cop contractada la sessió, serà necessari omplir la fitxa de client i signar l’acord de serveis prestats, on s’especificaran, entre altres, els productes contractats i temes de protecció legal per ambdós costats.
 • Els preus inclouen l’IVA.
 • Contractant una de les nostres sessions s’accepten totes les condicions.

Preguntes freqüents

Cliqueu sobre les preguntes que us interessin per veure les respostes.

Tan aviat com puguis. Les places són limitades, així que un cop es completin, no podré oferir-ne més. De moment estan obertes les places per setembre. L’1 d’octubre s’obrirà el calendari d’octubre, i el dia 1 de novembre les places per novembre. Apunta-ho a l’agenda perquè no se t’escapi!

Necessito que vingueu 5 minuts abans de l’hora que teniu reservada per poder començar puntuals. Si arribeu abans, és possible que no us pugui atendre, ja que estarem netejant i endreçant l’estudi de la sessió anterior. Si veniu més tard de la vostra hora, no podrem recuperar aquest temps, ja que després de la vostra sessió hi ha altres reserves i necessitem un temps determinat per desinfectar i deixar-ho tot impecable pel pròxim client.

Sí, en la mesura del possible, ja que és molt important optimitzar aquests 30 minuts que teniu reservats per vosaltres.

Al final de la sessió, si m’ho demaneu, us puc fer una foto de família (pares i fills) sense cost addicional.

Les mínimes persones imprescindibles. Si no heu de fer-vos cap foto familiar (pares i fills) és recomanable que únicament vingui un sol adult amb els nens (el pare o la mare). Si us plau, actuem amb sentit comú i siguem responsables pel bé de tots.

Per què els resultats siguin òptims, les sessions de Nadal estan enfocades per nens a partir de 6 mesos cap endavant, preferiblement quan es mantenen asseguts per si sols. Si encara no ho fan però tenen germans grans que els poden tenir en braços, podran participar a la sessió. Si tens un fill que encara no es manté assegut i tampoc té germans grans que el puguin mantenir en braços, aleshores el pare i la mare us haureu de fer totes les fotos de la sessió amb ell (en aquest cas et recomano el Pack Mini). Una altra opció és contractar un tipus de sessió que no forma part dels packs de Nadal. Consulta els packs de Nens & Família per escollir el que encaixa millor amb tu, tot i que et demano que llegeixis atentament les meves recomanacions.

Si encara tens dubtes, pot ser que es resolguin en la secció del web de Preguntes Freqüents.

Si de totes maneres t’han quedat dubtes per resoldre, posa’t en contacte amb mi a través del formulari de contacte (a baix de tot) i respondré les teves preguntes tan aviat com pugui.

T'ha quedat algun dubte per resoldre? Escriu-me!

IMPORTANT: SEMPRE CONTESTO TOTS ELS EMAILS, I EL TEMPS DE RESPOSTA SOL SER EN UN TERMINI MÀXIM DE 2 DIES LABORABLES. SI EL TEU EMAIL ÉS HOTMAIL, YAHOO O OUTLOOK, REVISA DE SEGUIDA LA SAFATA DE CORREU BROSSA / NO DESITJAT / SPAM, JA QUE ÉS POSSIBLE QUE EL MEU MISSATGE DE RESPOSTA ESTIGUI ALLÀ I NO L’HAGIS VIST. GRÀCIES!

Scroll to Top