Obrim agenda per les sessions de Nadal!

Ja pots reservar la teva sessió

Ja tenim aquí les esperades sessions de Nadal! I et preguntaràs: – tan aviat? – Sí, sabem que just ahir estavem deixant enrere l’estiu, però a Respira Fotografia el Nadal sempre arriba per avançat, ja que necessitem organitzar-nos amb molt de temps perquè tots els vostres nens i nenes puguin lluir les seves fotos ben boniques i regalar-les als qui més estimeu. És per això que les sessions les realitzarem únicament des de finals d’octubre i durant el mes de novembre. Al desembre, els nostres follets estaran ajudant-nos a preparar totes les vostres comandes.

No et despistis, les places volen!

Les places són limitades, perquè volem estar segurs de complir tots els terminis i d’oferir-vos una bona qualitat, així que un cop s’ompli la nostra agenda, no podrem afegir més sessions de Nadal. El nostre consell és que reservis tan aviat com puguis per assegurar-te una plaça!

Vols més informació? T'ho posem molt fàcil!

Segur que tens molts dubtes i preguntes. No pateixis! T’ho posem molt fàcil, al nostre web ho trobaràs tot: Com realitzar la reserva, quins packs oferim i el seu preu, el vestuari que cal portar… a més de resoldre moltes altres preguntes freqüents. Que on es pot veure? Clica aquí!

Esperem veure’t aviat junt a la teva família, amb bufandes entre piles de neu! 

  • No et perdis totes les nostres novetats a Instagram.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres entrades del blog

Scroll to Top